Młodzi gniewni w świecie gier. Recenzja książki Dominiki Staszenko‑ Chojnackiej pt. "Narodziny medium. Gry wideo w polskiej prasie hobbystycznej końca XX wieku": (2021, Łódź: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego) - Żyśko, Maciej (Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis | Studia de Cultura, 2025)
–