Badacz wśród użytkowników internetu. Recenzja książki "W sieci mediów społecznościowych" Aleksandry Powierskiej - Pasek, Mateusz (Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis | Studia de Cultura, 2025)
Powierska Aleksandra. 2024. W sieci mediów społecznościowych: teorie i metody badań. Kraków.