Julie Weitz: Tematy, bohaterowie i strategie twórcze - Ogonowska, Agnieszka (Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis | Studia de Cultura, 2023)
Prezentacja twórczości Julie Weitz "DOIKAYT/Hereness".