Nie chciała być „ofiarą A”. Recenzja książki "Czarna skrzynka. Sprawa, która stała się symbolem japońskiego #MeToo" Shiori Itō - Bieryt, Gabriela (Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis | Studia de Cultura, 2024)
--